כרורג שד
דיון מתוך פורום סרטן השד
האם מישהי שמעה על ד"ר לוטן או שטדלר יונה?
דר' שטדלר הוא רופא ותיק שהיה עד לפני מספר שנים מנהל היחידה לבריאות השד באיכלוב. הוא בגיל פרישה. בתור שכזה עובד שם עתה במשרה יותר חלקית. מדובר ברופא מקסים ומנוסה אך כבר לא צעיר. והשאלה מה את מחפשת. להתחבר עם רופא לטווח ארוך או התיעצות נקודתית.
הי תודה על האינפורמציה לגבי ד"ר שטדלר אני מחפשת כרורג טוב ואמין במכבי לצורך בדיקות שיגרתית באזור ת"א ופרבריה האם יש למישהו מידע על ד"ר לוטן?
הי תודה על האינפורמציה לגבי ד"ר שטדלר אני מחפשת כרורג טוב ואמין במכבי לצורך בדיקות שיגרתית באזור ת"א ופרבריה האם יש למישהו מידע על ד"ר לוטן?
הוא הרופא שד האולטימטיבי, ובעל האישיות ה"אנושית" ביותר שפגשתי אי-פעם ברופא. אלוהים ברך אותו בחריפות מוח (בגילו...) וברך את כולנו שמצאנו עצמנו מולו.
המלצות טובות: פרופ' עופר קפלן דר' גרייף דר' עדה רוזן (רוזן בטוח לא בטוחה לגבי עדה שם פרטי. חפשי באתר מכבי לפי רוזן.).
האם מישהי שמעה על ד"ר דן רוזין בבני ברק דרך מכבי?
הוא מצויין והוא עובד במאוחדת בפתח תקוה בימי שלישי וחמישי בערב תתקשרי כדי לקבוע תור. בכיף
ד"ר לוטן קמצן בבדיקות