בעקבות טפול הכימו-שאלה לבנות שמכירות ולמומחים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

30/10/2007 | 23:57 | מאת: יעלה

שלום, ביום חמישי עברתי טיפול כימו ראשון(ac). יש לי 2 שאלות: 1. מכיררות או ממליצות על מטפל ט ו ב בדמיון מודרך- עם דגש על דיקור סיני ואולי צמחי מרפא בצפון (חיפה)? הדגש הוא על ט ו ב !! ? 2. תופעה מוזרה : כשנרגעת (בשלבים של נמנום לפני שינה, או בעקבות תרגילי הרגעות דוקא) , תוקפים אותי סיוטים ! אינני יכולה להצביע על חלום זוועה מסוים שאני זוכרת, אך עוברת עלי תחושה של משהו נורא לא טוב, ולא מוגדר. כמו פרח שנובל ומצטמצם, כמו התכנסות והתכווצות פנימה ל א נ ע י מ י ם . אני יודעת שהתשובה המיידית היא שהפחדים והלחצים יוצאים, אבל אני לא חושבת שזה ההסבר אצלי. יחסית אינני מפוחדת. נראה לי שזוהי הכימיה - כמו סמים למוח, והשאלה איך אפשר להפסיק את זה. בתודה מראש והרבה בריאות

31/10/2007 | 10:06 | מאת: ז'נט

הי יעלה, אני ממליצה בחום על דיסק דימיון מודרך של אבנר שילה שנקרא "נהר האור" שבעזרתו הצלחתי לראות את הכימו כמשהו מרפא את הגוף במקום משהו שהורס. כשהייתי מגיעה לטיפול הייתי שומעת את הדיסק תוך כדי. אשמח להעביר לך אותו או את קבצי ה-MP3 (הבעיה היחידה שאני גרה בגדרה). בכל אופן, הטלפון שמופיע על העטיפה הוא 04-9570827 והדיסק הוא משנת 2001 (אולי אפשר לאתר אותו דרך האינטרנט). סיוטים היו לי גם. אני מסיכמה איתך מואד על הצורך בגישה חיובית והאמונה בכוחות שיש לגוף ולנפש שלנו. מאחלת שתמצאי את העזרה שאת מחפשת ותרגישי טוב.

31/10/2007 | 18:41 | מאת: יעלה

שלום זנט, אני אנסה למצוא את הדיסק הזה. הבעיה היא דווקא לא במשך הטפול, אלא כמעט לפני כל הרדמות שלי... אני כמוך מאמינה שהטפול שאני מקבלת יצא שכרו בהפסדו, אבל נראה לי שמשהו בחומר גורם לי להזיות לא טובות (בלשון המעטה). על כל פנים אנסה לאתר את הדיסק. אולי הוא יעזור. מאוד מודה לך וכל טוב לך.

מנהל פורום סרטן השד