המחזור החודשי - שאלה לרופאים
דיון מתוך פורום סרטן השד
שלום רב, עד לפני כחודשיים נטלתי טמוקסיפן. בסה"כ נטלתי טמוקסיפן קצת למעלה משלוש שנים. בעקבות עצת רופאים הפסקתי הטמוקסיפן והחילותי ליטול ארומזין. לאחר חודשיים של שימוש בארומזין קיבלתי מחזור חודשי. מה עליי לעשות? אודה לתשובה בהקדם האפשרי. בתודה מראש.
מה השאלה? עליך לידע בהקדם את האונקולוג שלך ורצוי גם להיבדק על ידי גניקולוג. כללית, אם זה אכן מחזור, ולא דימום אחר, אז ארומזין לא מתאים. ואם זה לא מחזור, צריך לברר מה זה כן.
שלוםם, ליאור.לא יודעת, בת כמה את, אם קבלת כמוטרפיה או לא. אם קבלת טיפול כימי והטיפול גרם להפסקת מחזור, יתכן שזה חזר ללא שום קשר לטיפול ההורמונלי.הוא בדרך כלל לא משפיע על המחזור. יש להיבדק אצל גינקולוג. בברכה
אני בת 39, עברתי טיפולים כימותרפיים - טיפול האחרון היה לפני 3 חודשים. כבר במשך כ- 4 חודשים לא מקבלת מחזור....( לפני הכימו היה סדיר...) האם יש אפשרות שפעם יחזור בכלל? תודה לך מראש! שבוע טוב!