לרופאים לכל מי שיכולה לעזור..

דיון מתוך פורום  סרטן השד

11/09/2007 | 20:05 | מאת: אסתי

סיימתי כימו לפני כשנה. מקבלת טמוקסיפן. בחודש האחרון סובלת מהתקפי שיעול וקוצר נשימה חריף - עשיתי בדיקות ריאה התוצאות טובות. שאלתי - האם יכול להווצר מצב של אלרגיה לטמוקסי' והתפתחות אסטמה בעיקבות??? מה עליי להמשיך לעשות על מנת לברר סוגיה זו?

11/09/2007 | 23:13 | מאת: דורית

גם אני מטופלת בטמוקסי 20 מ"ג. גם לי יש שיעול טורדני במיוחד בערב או במצב שכיבה. עברתי צילום רנטגן שהראה שהכל תקין. מכאן שכנראה השיעול הוא תגובה אלרגית לטמוקסי. אין מה לעשות עדיף להשתעל קצת רק שהטמוקסי יעזור. בכל מקרה, נסי לקחת כדור נגד שיעול כמו כדור עשוי צמחים וכד'. יש כאלו למכירה בבתי המרקחת. אני לקחתי על דעת עצמי אנטיביוטיקה וזה לא עזר. סתם. השלימי עם זה כיוון שאת לא היחידה! שנה טובה ומבורכת.

12/09/2007 | 15:43 | מאת: לדורית ואסתי

לדורית, מנין החלטת שאין מה לעשות? אם השעול מפריע לאיכות חייה של אסתי ואם אכן פיתחה איזשהו סוג של אלרגיה לטמוקסיפן בוודאי שיש מה לעשות. יש ללכת ולהתיעץ עם האונקלוג ולבדוק אפשרויות אחרות כמו מעבר לארמידקס למשל. ול אסתי, לכי התייעצי עם האומקולוג. אל תסכימי לסבול ללא צורך. שנה טובה מישהי שיודעת

מנהל פורום סרטן השד