זריקת נולסטים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/05/2007 | 02:43 | מאת: אני

מה בדיוק עושה הזריקה הזאת? מדוע הכאבים הקשים שבאים בעקבותיה? הבנתי שיש זריקה נוספת המוזרק מספר פעמים- במה הן שונות? מי מהן עדיפה?

29/05/2007 | 06:43 | מאת: א.

שלום אני, אני לא רופאה. אני קיבלתי נוילסטים. הוסבר לי שלנוילסטים יש מספר יתרונות. 1. ההזרקה היא אחת בלבד 24 שעות לאחר הטיפול ואין צורך במספר זריקות. 2. הזריקה היא "זריקה חכמה" , היא עוזרת ליצירת תאי דם לבנים (נויטרופילים) במח העצם לפי הצורך. במידה ויש חסר הזריקה "מזהה" את הכמות החסרה ופועלדת ליצירת הכמות הדרושה. לעומת זריקת 'נאופוגן' שמיצרת כמות מסוימת וקבועה, ולכן יש צורך במספר זריקות. 3. הכאבים באים בערך שבוע אחרי ההזרקה. יש כאבים וצמרמורות . 4. אומרים שאצל כל חולה זה אחרת, אצלי הכאבים החזקים היו לאחר הזריקה הראשונה, אחר-כך היו אבל במידה פחותה יותר, (או שהתרגלתי). מקווה שההסבר סביר ולא פישלתי, הרבה בריאות, א.

29/05/2007 | 07:16 | מאת: מלכה

ל-א קיבלתי את הזריקה 24 שעות לאחר טיפול התוצאות היו טובות מאוד ולא היו לי שום תופעות לואי. בהצלחה מלכה

29/05/2007 | 15:26 | מאת: שדונית

בזריקה ראשונה היו לי כאבי גוף. שאלתי במחלקה , והפתרון פשוט!! אקמול!! לאחר מכן לא הרגשתי כאבים כלל.

29/05/2007 | 15:26 | מאת: שדונית

בזריקה ראשונה היו לי כאבי גוף. שאלתי במחלקה , והפתרון פשוט!! אקמול!! לאחר מכן לא הרגשתי כאבים כלל.

30/05/2007 | 21:31 | מאת: רותי

היי, זריקה זו עוזרת לחידוש מח העצם שמדוכא שטיפולי הכימו. אני סבלתי אחרי כל זריקה בין יומיים לארבעה, כאבי עצמות ושרירים בכל הגוף ולא ממש עזרו לי משככי הכאבים וכל אחד מקבל זאת אחרת. הכאבים חולפים מעצמם לאחר מספר ימים ואז העולם נראה טוב יותר.....מקווה שלא יהיו לך תופעות כאלו ותתחזקי. בהצלחה רבה, רותי

מנהל פורום סרטן השד