תזונה למניעה-שאלה לאונקולוגים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

14/10/2002 | 21:40 | מאת: דנה

שלום רב, אבקש התיחסות לתזונה, עבור מניעת חזרה להופעת סרטן השד. נהגתי לצרוך חלבון סויה וזרעי פשתן, כפי שהומלץ בכתבות רבות ובמחקרים. בהרצאה שהיתה ביום עיון בכפר המכביה ע"י תזונאית- נאמר ההפךהגמור - לא מומלץ לצרוך מזונות הללו, מכיוון שהם אסטרוגנים מהטבע.( פיטואסטרוגנים) שאלתי: 1. האים זה נכון? 2. האים גם לנשים עם רצפטורים שליליים לא מומלץ לצרוך סויה וזרעי פשתן? אודה מאד על תשובה, אני כבר מבולבלת לחלוטין! דנה.

16/10/2002 | 10:13 | מאת: שרה

דנה, שלום רב מחפשת בנרות מישהי שהשתתפה בהצאות הללו. אנא צרי עימי קשר לד"א. [email protected] שרה

21/10/2002 | 22:53 | מאת: RUT

לדנה שלום רב! היתי חולה ולא יכולתי להשתתף בהרצאות .האם חולק חומר כתוב כל שהוא ? אשמך מאוד ליצור איתך קשר. בתודה מראש, רות

מנהל פורום סרטן השד