טיפולים כמוטרפיים
דיון מתוך פורום סרטן השד
אני צריכה להתחיל טיפולים כמוטרפיים ומתלבטת איפה לעבור את הטיפולים. בבי"ח בילינסון שידוע כבית-חולים טוב, או בבי"ח מאיר בכפר סבא שידוע כמקום בו יש יחס אישי ומצוין למטופלות. האם פרוטוקול הטיפולים זהה? הידע הרפואי של הרופאים זהה? מי שיכולה לעזור לי ביעוץ או לתת פרור מנסיונה תעזור לי לקבל החלטה.
למתלבטת שלום, בי"ח "מאיר" בכפ"ס! טופלתי שם לפני שנה, אמנם בי"ח קטן אבל צוות עם לב גדול!!! מנהל המחלקה פרופ' קליין איש מדהים משכמו ומעלה. האחות המתאמת ואחראית על המכון גב' יהודית שר מדהימה וכנ"ל כל מי שמתחתיה. כשתגיעי ותפגשי את האנשים תראי כמה איכפתיות נשפכת שם, היחס האישי, הניטור הצמוד - לי זה עשה טוב. הדריכו אותי בכל שלב, ענו על כל שאלותי וכאשר לא הרגשתי טוב, היה לי תמיד למי להתקשר - ומייד קיבלתי מענה. למשך ארבעת חודשי הכימו הרגשתי כ..מעט כמו בבית. אין מה להשוות את המכון האונקולוגי ב"מאיר" לזה שבבית דוידוף בביילינסון (מבחינת הפאר כמובן).....אבל... הצוות החם הם שעושים את ההבדל. לגבי פרוטוקול הטיפולים עד כמה שאני יודעת ברוב המקרים הוא זהה בכל הארץ, אך שוב תלוי במטופלת ובנתונים שהיא מגיעה איתם ואם את לא בטוחה רצוי שתיגשי לחוו"ד שניה כדי שתהיי שלמה עם עצמך. אני מאחלת לך רפואה שלמה. בתור אחת שהייתה בדיוק בנקודה שאת נמצאת בה לפני שנה, אני יכולה לומר לך שאת הולכת לתקופה של כמה חודשים לא קלים (את בוודאי כבר יודעת את זה) אבל בסופם את תהיי בריאה וצפויה לך החלמה מלאה והתאוששות מהירה. שתהיה לך שבת שלום וכל הטוב שבעולם!!!!!!!! מירי.ב.
אני עברתי את הטיפולים במאיר בכפר-סבא במרץ 2005, נכון, ראיתי שגם מירי ב. עברה שם, ואני מסכימה אתה, שכדאי לעשות זאת במקום. והכי חשוב, לא משנה היכן תעשי זאת, ולאורך כל הדרך, אל תתביישי לשאול כל דבר אפילו כמה פעמים, אפילו שזה נראה לך פשוט וברור, רק אם שואלים יודעים, ככה זה במחלה הזאת, ועם הצוות בכל מקום. פשוט לרשום שאלות לפני הפגישה ולשלוף את כולן, אחרת, חוזרים הביתה עם מלא ספקות ותהיות. הרבה הצלחה ובריאות לכולנו אירית ישי-סדן
תודה לכולכן. פשוט נהדר שיש עם מי לדבר ולחלוק רגשות. לא תארתי לעצמי שאבלה כל כך הרבה שעות באתר הזה. אני לומדת המון ומתחזקת מכל תשובה. תודה , תודה לכולן. בריאות שלמה לכולנו.