הכנס בכפר המכבייה
דיון מתוך פורום סרטן השד
אני נרשמתי לכנס בכפר המכבייה של האגודה למלחמה בסרטן. ישתתפו שם כ-1000 נשים. אני דיי מתלבטת אם זה טוב לי להיות בתקופת הכימותרפייה בקרב כל כך הרבה אנשים בגלל החיידקים. בשלב זה אני נמנעת מלהשתתף בארועים המוניים מה דעתכן?
איזה סוג כימו מדובר? כל כמה זמן הטיפולים ואיפה את בסידרה? לדעתי זה תלוי איך צפויה להיות ספירת הדם שלך באותו זמן. אבל תתיעצי גם עם האונקולוג שלך.
אני אחרי טקסול ראשון . עברתי 4 AC .אני עוברת טיפולים כל שבועיים. ב הייתה לי ירידה בספירה והייה לי חם. גם הייתי מאושפזת פעם אחת בבידוד בגלל ספירה. אולי בטקסול לא יהייה לי חום. אי אפשר לדעת. אני באמת אתייעץ עם האונקולוגית שלי. תודה
לדעתי לא צריך להגזים בחשיבות של הכנס הזה.זהו בעיקר כנס ממוסחר הממומן על ידי חברת רוש שמשווקת את ההרספטין ואין לצפות למידע לגמרי אובייקטיבי. בכל צקרה המידע מצוי באתרי האינטרנט ואצל הרופאים המטפלים. מי שמתנחמת בצרת רבים שתלך. הרבה יחצנות תהיה שם. תהנו , בנות.
ואני חושבת שאחרי הביקור השבוע של מירי זיו ושותפתיה לאגודה בבית הנשיא, החשוד בעבירות מין נגד נשים כמונו, כולנו צריכות בכלל להחרים כל כנס של האגודה. הושפלנו ונוצלנו, שנגיד תודה?