צריבה באזור הפיטמה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

11/07/2006 | 11:27 | מאת: סרינה

אני בת 39 וביומיים האחרונים אני סובלת מתופעה מוזרה ומדאיגה. רק כאשר אני בלי חזייה, אני מרגישה צריבה בפיטמה או מסביב לפיטמה הימנית, ורק שם. יש לציין שאני עושה בדיקות שד באופן קבוע - לא מזמן עשיתי ממוגרפיה, בדיקה ידנית ואולטרה סאונד והכל היה בסדר (נראו כמה ציסטות, אך אף אחת מהן לא היתה גדולה ולא מדאיגה). על מה התופעה יכולה להצביע? אני מודאגת. אודה על תשובתכם.

לקריאה נוספת והעמקה
14/07/2006 | 09:08 | מאת: ד"ר משה זילברמן

שלום לך לדעתי מדובר בהפרעה הורמונלית חולפת נסי למרוח וולטרן גל אם אינך רגישה אם התופעה תמשך יש לפנות שוב לבדיקת כירורג שד תודה שפנית לאתרינו בברכה דר זילברמן

16/07/2006 | 15:05 | מאת: פרופסור אהוד קליין

שלום רב, תחושת צריבה או גרד בפיטמה יכולה להעיד על בעיה בפיטמה או בצינורות החלב הראשיים המתנקזים לפיטמה. יש לשים לב האם קיימות תופעות בפיטמה כגון - נפיחות , אודם, קילוף עור וכיו"ב. האם יש הפרשות מהפיטמה ומה צבען. האם יש רגישות מאחורי הפיטמה או בסביבתה, באיזור העטרה. בכל מקרה כדאי להיבדק ע"י כירורג מנוסה במחלות השד.

מנהל פורום סרטן השד