חזרתי מי אסותא (כנסו)

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

31/05/2006 | 16:31 | מאת: לנה

היי יקרות שלי! הייתי אצל ד"ר ליברון ( קשוח מאוד לא נחמד) הוא שינה לי תוכנית טיפול בימקום גונל פ 75 יהיה פוריגון 50 בימקום אובטרל יהיה פריגניל 5000 את פרגניל אני כבר יקארתי נתנו לי אותו ו לא עזר זאות זריקה על ישבן ו כואבת אני ידעת. את פוריגון אני לא מכירה מעניין עם הוא יותר חזק מי גונל פ? מה הבדל בינהם? הכי עצוב בנות אני לא יכולה להמשיך טיפולים הציסטות לא רוצות לעזוב אותי הציסטה הכי גדולה נימצאת בצד ימין אצלי ו ב מצב כזה בתיקווה גדולה ש ב יולי אני יכל להמשיך את טיפולים! הלב כואב מחר חג ו אצלי דמעות ב עניים עכשיו אני לא יכולה ביכלל להיכנס להיריון גם עם טיפולים ו גם בלי טיפולים . המצב ניהיה יותר גרועה נוצרו ציסטות. האחיות ב אסותא רק צחקו עליי ש אפשר להיכנס ל היריון ש מפסיקים את הטיפול ל חודש ( לא במיקרה כזה) מה אתן חושבות לא עצוב? אוהבת אותכן את כולכן שתצליחו (לא לילמוד מימני)

לקריאה נוספת והעמקה
31/05/2006 | 16:53 | מאת: דורה

חמודה, אני כל כך מבינה את האכזבה שלך. הגוף שלך הגיב כל כך לא טוב לטיפול. אבל לא הבנתי- את צריכה לחכות עכשיו? אז מתי תתחילי את הטיפול החדש שתכנן עבורך לברון? מקווה שהציסטות שלך יעזבו אותך לנפשך! את יודעת, אני אמורה להתחיל עכשיו טיפול חדש, והציסטות שנוצרו לפניי שלושה חודשים עדיין שם, לא מפריעות לאף אחד, ככה שאני מאמינה שהאחיות לא אמרו לך סתם, אלא עובדות. תנוחי לך בחג ותתחזקי. (((((((((((((((((())))))))))))))))))) דורה.

31/05/2006 | 17:12 | מאת: לנה

היי דורליה! מה נישמה! אזה יופי ש את מתחילה טיפול ב שעה טובה או מוצלחת1 לגביי אני עכשיו ב מחזור ו אני רק סיבוב הבא של מחזור יהיה ב יולי ו אז ב תיקווה אני יתחיל את הטיפול ! דורה את יכולה (עם את ידעת) להסביר לי ביקשר ל פוריגון עם קיבלת אותו בבקשה אוהבת

31/05/2006 | 17:54 | מאת: נועה מ.

אולי עדיף שיעבור חודש עד הטיפול הבא, כדי לתת לגוף ולציסטות המנוולות לנוח ולהיעלם? בכל מקרה, תתחזקי, ותרימי את הראש אחרי הדמעות, ותזכרי תזכרי תזכרי שבסוף כולנו נגיע למטרה. אוקיי? אז תהני מהחג, אמרת שאת אוהבת גבינות ומוצרי חלב... אז תנסי להעביר את השחור בלב ולהחליפו בלבן של גבינות ושבועות :-) וחוץ מזה, אל תתני למה שהאחיות אומרות להכנס עמוק מדי ללב.... תני לזה לעוף, גבוה ורחוק. שולחת לך חיבוק גדול, נועה.

31/05/2006 | 18:20 | מאת: לנה

היי מתוקתי ! תודה לך על עידוד במת הייתי צריכה כיצד. עכשיו אני ב 100 אחוז מבשל ל מחר ל חג . אני במת אוהבת את החג מחר אני יעשה עוגת גבינה אוהובה עליי ו לעזעזל דיאטה צריך לענות לפחות מי זה. מה איתך ? נועה ממי את ידעת על זריקות האלו מה שהו על פוריגון? על פריגניל אנ י כבר קיבלתי הדבר המעצבן הזה על התוסיק ! תחזירי עליי את בחורה כפית נשיקה

31/05/2006 | 21:02 | מאת: ניני

לנוש יקרה, לגבי פיוריגון הוא זהה לגמרי לגונל, המינונים מעט שונים כך שכמות של פיוריגון 50 מקבילה לגונל 75 בערך, אולי רק במעט נמוכה ממנה. בכל מקרה, משנה מקום משנה מזל}{}{

31/05/2006 | 22:42 | מאת: לנה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה