ברוכים הבאים לפורום פוריות - חברתי החדש

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

אין לי מילים להביע את חשיבות הפורום הזה ושכמותו, כמקום מפלט, חלקת אלוהים, המקום לשמוח והמקום לבכות, לשאול, להתייעץ - להעביר יחד את השעות והימים הקשים מנשוא. עד היום המאושר, שהלוואי ויגיע במהרה אצל כולן. מקווה שתפיקו מהפורום הזה את הכל. צוות דוקטורס
16/10/2005 | 18:54 | מאת: ילדת האוקיינוס

כאן ילדת האוקיינוס לשירותכם! מקווה לראותכם מגיעים לכאן בהמוניכם ועוזבים במהירות מהסיבות הנכונות...

16/10/2005 | 18:59 | מאת: שירה

ילדת האוקיינוס, שיהיה בהצלחה לך ולכל האמהות והאבות לעתיד. רק טוב ! שירה (פורום מיניות האישה)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה