וסת מוזרה ומדאיגה
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
אתמול קיבלתי וסת, אחרי איקקלומין אוביטרל והזרעה. אלא שהווסת מאוד שונה מהרגיל -ממש מועטה, רירית וגושית(צר לי על התיאור). בבדיקת הריון ביתית התוצאה הייתה שלילית. מה הסיבה למיעוט המוזר הזה, אני יודעת שעובי הרירית שלי הוא כרגיל ומודאגת שהדם תקוע ולא יכול לצאת מאיזשהי סיבה. האם זה קרה למישהי מכן? איזה הסבר יכול להיות? ייתכן שזה קשור איכשהוא לשיקוף הרחם והחצוצרות שעשיתי לפני חודש? תודה מראש על התשובות וחד שמח לכולן.
היי חדשה, מכיוון שבטיפול נגרם שינוי מלאכותי ברמות ההורמונים, הרי שכל שינוי במחזור או בתופעות הורמונליות הקשורות אליו, הגיוני. אין לי מושג לגבי סוג הדימום שתארת אבל אני יודעת שאיקקלומין כן יכול להשפיע על הדימום. אני מציעה אם יש סבירות, אפילו קטנה, שלא מדובר במחזור, לעשות בדיקת דם להריון. במקביל אם את מודאגת פני לרופא שלך כדי להיות שקטה תרגישי טוב!!
שלום חדשה, כפי שניני כתבה, איקקלומין משפיע על הגוף ובעיקר על הרירית, מה שאומר שגם הווסת בהחלט עשוייה להיות מושפעת. רק בדיקת דם תוכל להצביע באופן וודאי על מה שקורה, אבל על מצב שבו הדם "נתקע" ולא יכול לצאת מהגוף טרם שמעתי. מאחלת לך הצלחה!