שאלה של בורות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

17/11/2005 | 11:17 | מאת: מימי

אני אחרי הזרעה ולוקחת פרוגסטרון. אני מבינה שהוא אמור לתמוך ברירית הרחם. אם אני לא בהריון, האם יתחיל דמום טבעי בעוד שבועיים או שרק אחרי שאפסיק את הפרוגסטרון יגיע הדימום?

17/11/2005 | 13:37 | מאת: רומי

היי מימי, הפרוגסטרון יכול לעקב את המחזור ביום יומיים, אבל בסוף מגיע המחזור... ונקווה שלא יגיע...ותהיה בהריון בהצלחה!

18/11/2005 | 01:11 | מאת: ילדת האוקיינוס

לעתים התמיכה מאחרת את הדימום, ולעתים לא - אצל כל אחת זה עובד קצת אחרת. זה תלוי גם בסוג - לי למשל אוטרגסטן לא אחר ואנדומטרין כן - ביומיים שלושה. מאחלת לך שהאיחור יהיה גדול מאוד ומהסיבות הנכונות!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה