שוב רננה-התיעצות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/11/2005 | 10:13 | מאת: רננה

הנה הסיפור שלי,שסיפרתי בשבוע שעבר : http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/1445/xPG/7/xFT/3942/xFP/3942 לאחר שהלכתי לפרופסור מרגליות,כשאני ביום השמיני למחזור ועפ"י הממצאים שראה בבדיקה ההורמונלית שנעשתה היום+בדיקת זקיקים שנעשתה אתמול בלילה הוא אמר שלא פספסנו מחזור ושעדיין ניתן לטפל ולעשות החודש IUI ולהתחיל את תהליך הIVF (פרוצידורה ארוכה שחבל לפספס בינתיים אפשרות להקלט בIUI) רצוי לציין שהתרשמנו רבות מפרופסור מרגליות.מהיסודיות.מהרצינות.מהצפיפות (רבים ממתינים לו).הוא גם לא נראה תעב בצע . רק המרחק מראשל"צ לירושלים קצת מציק-אבל נראה לי ששווה לנסוע. עד היום לא מצאנו את "הבשרט" (באידיש,הגורל)שלנו מבחינת רופא הפיריון המתאים. אז אולי הוא הגואל-וגם אומרים שיש לו הצלחות רבות היכן שרבים נכשלו. אז אחלי לי בהצלחה ואנא הגידי לי מה דעתך על הטיפול. תודה

16/11/2005 | 11:02 | מאת: ילדת האוקיינוס

שלום רננה, קודם כל, בוודאי שאני מאחלת לך הצלחה מכל הלב, וגם שמחה מאוד שהרושם שלך מפרופ' מרגליות הוא כל-כך טוב - אין ספק שזה תורם להרגשה הטובה ואולי אף לתוצאות הטיפול. אני לא יכולה לחוות דעה רצינית על הטיפול בלי אף נתון (כמה ואיזה זקיקים יש, רמות הורמונליות וכו'), אבל אני גם לא צריכה - מן הסתם הפרופסור יודע הרבה יותר טוב ממני ואם הוא סבור שניתן ורצוי לעשות החודש IUI אין לי שום סיבה לפקפק בדבריו! ואכן, אם כבר הזרקת, יש זקיקים, ואת לפני ביוץ - הגיוני מאוד לעשות IUI שאולי יחסוך ממך "לעלות כיתה" ל-IVF. הסיבה היחידה שבעטיה הייתי נמנעת מ-IUI היתה, אם בשלב האחרון שלפני מתן זריקת האוביטרל וה-IUI היתה מתגלה כמות גדולה מדי של זקיקים בשלים הצפויים לבייץ - וזאת על מנת למנוע סיכון מוגבר להריון מרובה עוברים. מחזיקה לך אצבעות!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה