היי טניה - מה שלומך? נשמח לעדכונים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/05/2016 | 08:47 | מאת: מטופל"שית

07/05/2016 | 14:29 | מאת: טניה

אז ככה ביום חמישי עשיתי us ויש לנו תאומים עם דפקים . לצערי אנחנו בדילמה אם להשאיר או לדלל אחד מהם .יש לנו כבר ילד בן 3,5 אין לנו עזרה לגדל אותם .אין סבתות וסבות .גם כלכלי זה קשה .

09/05/2016 | 09:48 | מאת: מטופל"שית

וואווו...בשורה מדהימה מצד אחד ואכן דילמה קשה מצד שני. משתפת אותך בסיפור האישי שלי - לפני 3 שנים אחרי הפריה גילינו שאנחנו בהריון. הבטא היתה בשמיים ואנחנו חשדנו שמדובר בתאומים. ואחרי בדיקת דופק הסתבר שאני נושאת הריון של שלישיה. היינו בשוק. היה ברור לנו שזה לא יכול להישאר...הדילמה היתה שאם כבר מדללים אז האם לדלל לאחד או להשאיר תאומים. אני התעקשתי על תאומים בעלי רצה אחד...היתה מריבה ענקית. בסוף דיללתי לתאומים. לצערי ההריון נפל בשבוע 14 :( לא משנה מה ההחלטה תהיו שלמים איתה זה הכי חשוב. תבדקו את כל הסיכונים / סיכויים ... זו דילמה לא פשוטה בכלל. שולחת חיבוק חם

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה