פריון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/04/2016 | 12:37 | מאת: אושרת שי

שלום לך עשיתי הזרעה היו לי כאבים בטן למה יש כאבים בטן עדין כואב לי לקיים יחסים עם בעלי מה עושים לזה

05/04/2016 | 13:01 | מאת: טניה

גם אני עוברת הזרעות . זה בסדר שכואב בטן .בגלל החומר שעושים איתו השבחה של זרע .לא לדאוג . בהצלחה.

05/04/2016 | 20:31 | מאת: מטופל"שית

היי, ברוכה הבאה לפורום בברכת שהייה קצרה אצלינו :) בגלל שברוב המקרים מקבלים גירוי הורמונאלי שגורם לביציות רבות יותר ממה שהגוף רגיל בד"כ ולפעמיםגם לכמה גדולות מתבצע גירוי לשחלה וכל האזור מגורה ולכן ישנם כאבים. שווה שתבדקי גם מול הרופא שלך לוודא שאין גירוי יתר. בכל מקרה - מים ! מים! מים! זה שם המשחק :)

06/04/2016 | 00:13 | מאת: אושרת שי

שלום לך אני לא מצליחה להקלט טבעי בגלל ירידה בנפח של הבעל מה עושים לזה כדי שזה ישתפר לו ועם יש כדורים לזה לשאלה הבאה שלי המחזור שלי ארוך נמשך ואני שומרת נידה והולכת למקווה היתי רוצה לקצר את הדימום עד 5 ימים יש דבר כזה יש כדורים משהו לזה תודה מחכה להודעה ביי

06/04/2016 | 15:12 | מאת: מטופל"שית

היי יקירה, כמה שאלות קטנות ... לגבי פוריות הבעל באמת שאין לי מושג. הדבר היחיד שאני יודעת שזה יכול להיפטר בתהליך ההשבחה של הזרע שעושים לפני הזרעה. לגבייך - האם גם את מקבלת תמיכה או הולכים על ביוץ טבעי? האם אתם בודקים ביוץ? האם יוצא לך שהביוץ נופל על הימים של הנידה? אני לא מכירה משהו שגורם למחזור להתקצר אני כן יודעת שהרבה פעמים כשהביוץ מתוכנן אז המחזור מתנהל אחרת... בכל מקרה מכירה מישהי שבהתייעצות עם רב קיבלה אישור לשמירת נידה בתזמון שונה בגלל כל נושא הפוריות...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה