גם אני רוצה! גם אני רוצה!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/03/2016 | 21:31 | מאת: מטופל"שית

גם אני רוצה שעל המקל יהיו 2 פסים... גם אני רוצה להגיד "בכלל לא ניסינו / זה בא לנו בהפתעה"...גם אני רוצה להיות מאלה שעברו טיפולים לילד ראשון ושני אבל נקלטו עם השלישי באופן טבעי.... גם אני רוצה לספר לכולם שאני בהריון ובעיקר להפתיע את בעלי... אבל זה לא קורה. ושנתיים אחרי שהקטנה נולדה אני חוזרת לטיפולים לילד שלישי. מזל שבעלי לוקח את זה בקלות ואמר לי "מזה משנה איך הם באים, תראי כמה אושר הם מביאים איתם" קצת מבואסת. לוקחת נשימה ותיכף חוזרת למלחמה שוב.

13/03/2016 | 20:22 | מאת: טניה

אני מאוד מבינה אותך כואב הלב שלי ביחד אתך יכולה רק לתת לך ((((((חיבוק )))))) ענק!!!! שיגמר כמה שיותר מהר בהצלחה &&&&&&&&&&&

14/03/2016 | 22:29 | מאת: מטופל"שית

זה מחזק אותי :) מה שלומך?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה