שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/03/2016 | 00:04 | מאת: אושר

הייתי אצל רופא פוריות והוא ביקש ממני לקחת כדור אחרי 5 ימים של המחזור כן ימים ואז אולטראסונד לבדיקת זקיקים. כשבדקתי וקראתי באינטרנט... היו מלא אופציות ... השאלה שלי האם הבנתי את הרופא נכון?? זה התהליך שנדרש לעשות? תודה

09/03/2016 | 14:04 | מאת: מטופל"שית

אכן יש טיפול כזה. אבל בואי רגע מההתחלה :) ברוכה הבאה לפורום בברכת שהייה קצרה איתנו :) אשמח לשמוע קצת פרטים על מה מביא אותך אלינו. הפרוטוקול שהוא נתן לך הוא די התחלתי בכל נושא הפוריות והמטרה שלו היא לתזמן ביוץ ולוודא שהוא קורה. מתחילים לקחת 5 ימים אחרי המחזור בין פעם לפעמיים ביום (תלוי בכדור) ואחרי כמה ימים עד שבוע מתרחש הביוץ וכדי לוודא מתי עוקבים דרך בדיקות אולטרסאונד ודם. מחזיקה לכם אצבעות. אני כאן לכל שאלה :)

10/03/2016 | 07:35 | מאת: אושר

זה פעם ראשונה שלי בתהליך.. ואני מאמינה בידע זה כוח . קצת לא נעים לי לשאול את הרופא מלא שאלות ולהיות קצת ללא ידע . לכן הגעתי לפה, וממה שהספקתי לראות התשובות עונות על השאלות באופן מלא. אז קודם תודה על המענה המהיר=) אז תקציר קל: אני נשואה 6 שנים ולא נכנסנו להריון לכן התחלתי תהליך. יש לי שאלה נוספת: קיבלתי מחזור ביום ראשון וסיימתי ביום רביעי ולמחרת בחמישי קיבלתי שוב. חשוב לי לציין שיום חמישי זה היום שהייתי אמורה לקבל את המחזור , הוא הקדים לי ב4 יום. האם לקחת את הכדור היום - יום חמישי למרות שקיבלתי שוב? שוב תודה על המענה=)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה