שאלה שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/12/2015 | 16:38 | מאת: מירב

רציתי להבטיח לעצמי שבמקרה וארצה תינוק תהיה לי האופציה , בת 39 הבדיקות דם ואולטראסאונד תקינים מה ההליך הבא? עם מי לדבר מה לעשות? האפ הקןפה משתתפת? מה העלות וכו..?

04/01/2016 | 20:32 | מאת: מטופל"שית

היי, אז קודם כל - בהצלחה! צריך לעשות בדיקת דם ולבדוק את הרזרבה השחלתית שלך כדי להבין במה מדובר. מעבר לכך את צריכה להבין אם את מקפיאה ביציות או מקפיאה עוברים (עם תרומת זרע) אולי חצי חצי ... לחברה שלי שהתחילה את התהליך הרופא אמר אחרי הגירוי ההורמונאלי הראשון שזה 'או עכשיו' או 'לעולם לא' והיא עשתה את ההחלטה שלה לנסות להיקלט להריון כבר עכשיו. לגבי החזרים מהקופה - לכל קופה יש בטח את ההחזרים שלה. מחכים לעדכונים

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה