שאלת קופת חולים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/12/2015 | 21:28 | מאת: חוזרת

אני ותיקה מאדדד... ברוך השם כבר יש לי שניים (שניהם מIVF) אני אוהבת את הפורום הזה שנתן לי המווון כוחות ומצב רוח ו"בית חם" בימים הקשים ההם (והיו הרבה) לפני שאני מתחילה לברר ולחפור אשמח לעזרה האם מישהי יודעת- אחרי 2 ילדים מטיפולים דרך קופת חולים האם מגיע לי עוד? תודה ובהצלחה לכולן

04/01/2016 | 20:38 | מאת: מטופל"שית

היי מאמי, גם אני בדיוק בשלב הבירורים. אני בקופת חולים כללית ... והשבוע הייתי אצל הרופא. עוד אין לי תובנות. מבטיחה לעדכן ברגע שיש...עדכני אותי גם :)

05/01/2016 | 13:12 | מאת: חוזרת

אעדכן אותך אם אגלה משהו בהצלחה רבה לנו!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה