המחזור מאחר...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

20/09/2015 | 21:33 | מאת: מטופל"שית

והראש כבר התחיל לעבוד. אולי הגיע גם תורי? אולי גם אני אקלט לבד, ככה טבעי...בלי טיפולים?! הרי יש כ"כ הרבה סיפורים כאלה, וגם אין לנו בעיה מוגדרת (אנחנו מהלא מוסברים) ואנחנו מתחילים לפנטז על עוד ילד ואיך זה יהיה ...ואולי בן...ואולי בת ... וקניתי ערכה. והתשובה שלילית. וקצת עצוב לי. למרות שלא תכננתי כרגע עוד ילד...אבל כ"כ בא לי להיות מופתעת ולהיות מאלה שנכנסו להריון טבעי. זו תהיה סגירת מעגל והניצחון הפרטי שלי על הטבע. הגיוני?

21/09/2015 | 08:16 | מאת: מישהי מפעם

הבדיקות לא תמיד אמינות. יש גם ניסים. לא מספידים מהר. וחוץ מזה את צעירה עדיין. הכל מלמעלה כתוב. שתהיה חתימה טובה

21/09/2015 | 10:48 | מאת: מטופל"שית

גם בפעם האחרונה התשובה של הבדיקה היתה שלילית וגיליתי שאני בהריון... אז אולי באמת עוד יהיה נס.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה