שירן יקרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/09/2015 | 23:53 | מאת: לשירן

כל כך מבינה אותך. ההרגשה הדרעק הזו שדווקא הדברים החשובים משפחה ועבודה לא הולכים. ושאף אחד במשפחה לא תומך. זה הזמן לחזק את הזוגיות. לנצל את הזמן לבלות ביחד. להיות אחד בשביל השני. מציעה לך גם ללכת לקבל תמיכה מקצועית מגורם כלשהו.האם עשו לך בירור להפלות? ובקשר לעבודה כדאי לפנות להדרכה בנושא. אל תישברי עכשיו צאזרי כוחות וצאי לעשוור יפה יותר. מאחלת לך הצלחה בדני התחומים החשובים האילו ושנמדפחה המורחבת תאכל את הכובע מההצלחות שלך אמןז!!!

02/09/2015 | 20:55 | מאת: מטופל"שית

אני זוכרת שהיתה תקופה שאמרתי לעצמי אין לי כסף אז אין לי זוגיות (כי אני לא אצא לדייט בידיעה שהוא משלם) וגם בעבודה לא מצאתי את עצמי והייתי בטוחה שכשתהיה לי אהבה יהיה לי מעין שקט כזה ושהכל יסתדר... אני מאמינה היום שצריך לטפל בכל נושא בלי קשר אחד לשני. לקחת אחריות על הבחירות שלנו ולהשלים איתן... לטוב ולרע.

04/09/2015 | 01:36 | מאת: למטופלשת

אחרי שכבר השגת ילדים ויש לך עבודה. פה מדובר בבחורה שאין לה כלום עדיין.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה