מה צריך מחזור אם כבר לא נכנסים להיריון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

24/08/2015 | 00:37 | מאת: פניני

שונאתתתתתת תתתתתתתתתתת להיות בת 40 פלוס ושיגידו לי שאני כבר לא אהיה בהיריון.

31/08/2015 | 14:48 | מאת: מטופל"שית

אף אחד לא ממונה על הרחם שלך! יש המון נשים בנות 40 שנכנסות להריון ואף בגילאים מאוחרים יותר. אם אין בעיה מבחינה רפואית (וגם אם יש 99% ניתנות לפתרון) אז גיל 40 הוא מדרגה נוספת בדרך ולא יותר מזה ... לצערי אנשים חושבים שמותר להם להיכנס לרחם שלנו ולהגיד מה כן ומה לא... אל תתני לאף אחד לעצור לך את החלום. אשמח לשמוע את הסיפור שלך.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה