בטא שלילית

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

03/08/2015 | 10:39 | מאת: מאי

כל הזמן שלילי. מרגישה כמו אדם שלילי. כמה אפשר להלחם???? הרי זו רק ההתחלה. נמאס כבר. מצטערת שלא עשיתי זאת שהייתי צעירה יותר. אוףףףףףףףףףףףףףף

03/08/2015 | 23:27 | מאת: מטופל"שית

קודם כל שולחת לך חיבוק ענק!!! זה ממש לא פשוט לקבל 'לא' כל פעם מחדש... אבל התקווה, האמונה והידיעה שיום אחד יגיע כן שווים את זה! אני אשמח לשמוע קצת פרטים- בת כמה? כמה זמן בטיפולים? מה הביא אותך אלינו? מה כבר עשית בפרוטוקולים ... נשמח לייעץ ולתת לך כתף תומכת. שולחת חיבוקים

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה