מטופלשת את כאן עדיין?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/07/2015 | 20:59 | מאת: מישהי מפעם

הפורום כזה שומם. ממש מבאס. טוב אולי אני צריכה להמשיך הלאה ולא לחיות בנוסטלגיה. תמיד תשאר לי פינה חמה לפה. אני כל כך מתגעגעת להתרגשות. כל טוב ושבת שלום. חופש נעימה!!! נשיקות

18/07/2015 | 21:10 | מאת: מטופל"שית

אני מודה שבהתחלה היה לי מאד עצוב שהפורום לא שוקק חיים כמו פעם... עכשיו אני כבר די משלימה ומקווה שלפחות יש לבנות אוזן קשבת...מזה משנה איפה :) אני בכל מקרה פה. למי שתרצה / תצטרך. שבוע טוב יקירה.

18/07/2015 | 22:46 | מאת: מישהי מפעם

את כזו מקסימה. כנראה שזו הייתה תקופה של פעם שאולי הייתי ברת מזל למצוא פורום כזה בתקופת הטיפולים. אני כל כך מתגעגעת להרגשה הזו של תינוק. כל כך רציתי עוד אבל פיספסתי. לפעמים אני ממש מדוכאת מזה. אבל כנראה שכך יישאר. נשיקות וקסם של שבוע. ביי

19/07/2015 | 13:38 | מאת: מטופל"שית

אני לגמרי חושבת שהיינו ברות מזל ובגלל זה אני עוד פה. שחלילה לא תהיה מישהי שתרגיש אבודה כמו שאני הרגשתי בהתחלה ולא יהיה לה עם מי לדבר / למי לבכות... את מדברת הרבה על הגעגוע לתינוק...אם זה בסדר שאני שואלת - כמה ילדים יש לך? למה את אומרת שכבר מאוחר? בת כמה את?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה