בדיקת הריון ביתית של לייף

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/07/2015 | 07:49 | מאת: ויקי

שלום, 14 ימים לאחר ביוץ והזרעה עשיתי בדיקה ביתית של לייף, יצא שלילי. מצד שני, לא הופיעה וסת. אני לאחר טיפול זריקות menopur מחזור טבעי לא קורה אצלי. מצד אחד 14 יום זה מספיק לבדיקה ביתית מצד שני לא הופיעה דימום. מה לעשות בשלב זה?

12/07/2015 | 11:24 | מאת: מישהי מפעם

תחכי עוד יום יומיים ואז תעשי בדיקת דם.

12/07/2015 | 20:25 | מאת: מטופל"שית

אחרי פרוטוקול טיפול הייתי אמורה לעשות בדיקת דם ביום שישי...אבל נסענו לסופ"ש באילת אז קבענו ליום ראשון. הסקרנות הרגה אותי אז קניתי בדיקה ביתית...עשיתי באמצע הקניון וקיבלתי תוצאה שלילית...כל הסופ"ש הייתי בדיכאון. יום ראשון עדין לא קיבלתי אז הלכתי לעשות בדיקת דם כדי להפסיק את התמיכה... אפילו אמרתי לאחות כשאיחלה לי בהצלחה "אין למה...עשיתי ביתית והיא שלילית"...כשהאחות התקשרה להגיד לי מזל טוב הייתי בשוק!!! התקשרתי לבעלי וצעקתי לו "מיליארד סינים טועים" ... ויש לי פיצקית קטנה :) גם אחרי שבוע הלכתי וקניתי בדיקה כי אמרתי לבעלי "אני פעם אחת רוצה לראות 2 פסים" והבדיקה עדין עשתה לי טובה :) אז הכי נכון תעשי בדיקת דם. מחכה לתוצאות :) מחזיקה אצבעות.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה