מטופלשת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

08/07/2015 | 08:34 | מאת: מישהי מפעם

גם בימים הטובים של הפורום היו כל מיני טרולים ומחקו את ההודעות שלהם. אבל אף מנהלת לא עזבה. חבל לתת להם את לחמם. הם לא שווים את זה. צריך לתת להם להרגע עד יעבור זעם. לפי דעתי את צריכה לכתוב לה כאן בפורום שאת תומכת בה.

08/07/2015 | 08:36 | מאת: מישהי

גם את תעזבי? ואז הפורום ייסגר. גם ככה הוא שומם. הפורום הזה תמיד היה יקר לליבי. אל תוותרו. יום נפלא ורגוע.

08/07/2015 | 19:41 | מאת: מטופל"שית

אנחנו מטפלים בזה מאחורי הקלעים כדי למנוע מאתו גורם להפריע לנו שוב. שוחחתי עם קרן היום, ההחלטה לעזוב את הפורום מתגלגלת אצלה כבר זמן מה ...היא פה כבר המון זמן. אני חושבת שהיא צריכה קצת הפסקה ואולי תשוב אלינו בעתיד. מה שלומך יקירה? איך את?

09/07/2015 | 09:32 | מאת: מישהי מפעם

אני באמת מצטערת שקרן עזבה. חבל. גם ככה שומם פה מאוד. ומה מנסים לאתר את מי שכתב פה? איך הוא השיג מבוקשו מהר מגעיל.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה