מטופלשת בוקר טוב

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

08/07/2015 | 05:37 | מאת: מישהי מפעם

תשכנעי את קרן לחזור. היא לא צריכה לתת להם את מה שהם רצו.גם חברה שלי ניהלה פורום לאמהות והיו יפח נפש שהציקו לה והיא בסוף סגרה אותו. כמה רוע וקנאה יש לאנשים.

08/07/2015 | 08:09 | מאת: מטופל"שית

בוקר טוב. אכן יש אנשים שיש להם רוע ...לא בדיוק הבנתי מה הסיבה שבן אדם נכנס לפורום תמיכה כ"כ רגיש ומחפש דרכים להציק ולהרוס - לא מבינה את האינטרס. אבל למדתי בחיי שלא תמין יש סיבה הגיונית ולפעמים אנשים רעים! אני אעביר לקרן את המסר אני מקווה שהיא תחזור - אין לי ספק שהיתה לה תרומה מדהימה לפורום. שיהיה לך יום מדהים.

08/07/2015 | 08:22 | מאת: מישהי מפעם

אולי סתם אנשים משועממים שלא מבינים מה זה הפורום. לצערי נתקלתי בעוד פורומים בתופעות האלה. אבל יש לכם את האפשרות למחוק אז זה לא צריך להפריע לה. שלא תתן להם להרוס את הפורום. יש גם הנהלת פורום הם יכולים להתערב. מה אגיד לך אוףףףףף.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה