מטופלשת יקרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

07/07/2015 | 21:55 | מאת: מישהי מפעם

תודה על המילים החמות. זה עצוב שזה נגמר. היינו יכולים להמשיך את הפורום עם התינוקות ולהעלות זכרונות. אכן גדלים מהר מידי. דכאון. הייתי רוצה מלא ילדים. תמהרי תביאי עוד. אל תחכי. נשיקות ו הרבה אהבה.

07/07/2015 | 21:58 | מאת: מטופל"שית

אני מודה שההתלבטות על ילד שלישי עולה ואני מודה שיש לי עוד קצת זמן להתלבט ביני לבין עצמי :) בלב אני מתפללת להיות מהמקרים האלה של 'נכנסתי להריון טבעי" שאוכל להגיד...זה בא לי בהפתעה :) אל תעלמי לי ... שיהיה אחלה ערב :)

07/07/2015 | 22:07 | מאת: מישהי מפעם

זמן מצרך יקר. זמני כבר עבר. יהיה טוב. בינתים אני פה. שכנעי את קרן לחזור. היא לא הייתה צריכה ככה למהר ל מחוק את הפרטים שלה ולהעלם. זה סתם איזה גימיק של מישהו משועמם.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה