ילד שלישי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/07/2015 | 23:12 | מאת: אוריה

יש לי שני ילדים מטיפולים בני שנה ו4. אני בת 40.ורוצה ילד שלישי. זה נראה לחוץ נורא עוד פעם טיפולים. צפיפות של ילדים קטנים. אבל מצד שני אם לא עכשיו כבר אהיה מבוגרת מידי. אוףףףףףף

07/07/2015 | 21:45 | מאת: מטופל"שית

אכן דילמה. והיחידה שיכולה לענות על זה בכנות - זו את :) אומנם את כבר בת 40 והזמן אכן הולך ואוזל מבחינת הרפואה יחד עם זאת יש גם מקרים לא מעטים של הריון בגיל 42. יש כ"כ הרבה שיקולים שנכנסים - כסף, קריירה, כוחות נפשיים ... אכן דילמה. אנחנו פה לחבק ולחזק כל החלטה שלך.

07/07/2015 | 22:20 | מאת: מישהי מפעם

תחושת ההחמצה היא קשה יותר. היא צורבת את הלב. תנסי ותראי בטח יהיה בסדר. אמן שתמצאי את הדרך שהכל יסתדר.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה