איך אני מתגעגעת לימים האילו

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

05/07/2015 | 05:41 | מאת: מישהי מפעם

לציפיה לתינוק. עכשיו אני בגיל המגעיל אוףףףף. איך הפורום היה פה שוקק חיים עם מלא מלא בנות.

05/07/2015 | 08:51 | מאת: קרן

מישהי יקרה, לא בטוחה שאני מבינה. את מתגעגעת לימי הטיפולים? למרות שאני מאוד מבינה את הגעגוע לימים של תינוק קטן, והשתוקקות לתינוק, נראה לי שאם את אכן מתכוונת שאת מתגעגעת לימי הטיפולים את במיעוט קטנטנן מאוד. לא יודעת מה לומר. טוב לדעת שזה לא השאיר אצלך טראומה גדולה מדי. אבל מה זה "הגיל המגעיל"? אני מניחה שאת עדיין בשנות ה-40 לחייך. זה גיל נפלא, פורח, מלא אפשרויות. וגם 50. וגם 60 בימינו. בכל גיל צריך פשוט למצוא את היופי שלו. מתגעגעים לתינוקות הקטנים? נהנים מהחופש היחסי של ילדים גדולים יותר. עובר עוד קצת זמן? מתחילים להתכונן לנכדים.... וכו' וכו' שבוע טוב!

05/07/2015 | 12:32 | מאת: מישהי מפעם

להביא תינוק הביתה. נכדים זה לא אותו דבר. דונאת את הזיקנה וההתבגרות. הכל עובר כל כך.מהר. חס וחלילה לא מתגעגעת לטיפולים אבל כן מתגעגעת לימים שהפורום.פה היה חי והיו המון בנות. את לא היית בתקופה הזו.

05/07/2015 | 19:33 | מאת: קרן

אבל זה פרק בחיים שתמיד צריך להסתיים וצריך להסתכל קדימה. יש הרבה שיגידו לך שנכדים זה אפילו יותר כיף, וכמובן שרמת המעורבות בגידולם משתנה ממשפחה למשפחה. אבל לזה עוד יש לכולנו זמן.... וכן, אני יודעת שהפורום היה שוקק חיים יותר. אני חושבת שרוב הפעילות נדדה לפייסבוק. ככה זה, דרכו של עולם כנראה

07/07/2015 | 21:37 | מאת: מטופל"שית

באיזה שהוא מקום אחרי כל המרדף הזה כשפתאום זה נגמר עולה געגוע. אני מסתכלת על הקטנים והם גדלים כ"כ מהר! לגבי הפורום - בכנות זה מעציב אותי. אבל כנראה שזו דרכה של טכנולוגיה. אני זוכרת את התקופה של שיאו של הפורום הייתי נכנסת לכאן כל שעה כמעט, הכרנו בנות בשמות וזכרנו כל אחת איפה היא בתהליך ואפילו יצאו מפה חברויות אמת. אני עוד בתקווה שיום אחד זה יחזור :) אני פה בשבילך.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה