בדיקת דם שבוע לפני המחזור המשוער (בתקווה להריון)

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/07/2015 | 14:33 | מאת: יהודית

שלום, אני מנסה להכנס להריון כבר 5 חודשים, ללא הצלחה. עשיתי היום בדיקת שדם לבדיקת הורמונים ויצא לי שהורמון LH הוא 4.8 אני ביום ה21 של המחזור, שבוע ימים לפני המחזור הבא (מחזור של 28 יום) רציתי לדעת אם התוצאה הזאת מראה שאני בוודאות לא נקלטתי להריון בחודש הזה, או שעדיין יש סיכוי שכן? כי הבנתי שאם הייתי בהריון הLH היה נמוך יותר (בסביבות ה0-1.5) אשמח לתשובה בהקדם! תודה.

02/07/2015 | 08:08 | מאת: קרן

אני לא בקיאה ברמות LH (הרבה רופאים לא טורחים לבדוק אותם מעבר לפרופיל ההורמונלי הראשוני), ובכל מקרה - מתסכל ככל שיהיה - באמת שאין דרך לאבחן/לשלול היריון לפני מועד המחזור בהצלחה! מחכים לעדכונים

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה