חיפוש רופא זמין , אכפתי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

30/06/2015 | 12:47 | מאת: יעלי 37

היי בננות אני אחרי 2 הזרעות שלא צלחו לצערי הרב אני מחפשת רופא טוב שמקבל במכבי ושהיו לו הצלחות אני באיזור ראשון אין לי בעיה לנסוע בארץ רק חשוב שהוא יהיה רופא אמין , וזמין שניתן לשאול אותו שאלות תמיד תודה חשוב לי מאוד

02/07/2015 | 09:12 | מאת: מטופל"שית

מה גם שיש בפורום הזה מדיניות לא להמליץ על רופאים כאלה ואחרים. שני דברים שחשוב לי להגיד - 1. מהנסיון שלי אני המלצתי לחברה שלי על הרופא שלי היא הלכה אליו ויצאה מזועזעת. לא התחברה אליו בכלל - ולכן זה מאד אישי. לפעמים מה שאת צריכה זה לא מה שמישהי אחרת צריכה בתוך המכלול הזה ולכן ממליצה לך לבדוק מה את מצפה מהרופא שלך :) 2. יש פורום בתפוז שם בוודאות יוכלו להמליץ לך :) בהצלחה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה