איפה מנהלת הפורום נועה?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/06/2015 | 04:52 | מאת: דנה

אף פעם לא ראיתי שהיא עונה

29/06/2015 | 11:06 | מאת: קרן

היי, נועה פרשה לפני כבר חצי שנה (יותר?) מניהול הפורום וביקשה ממטופל"שית להחליף אותה. למיטב ידיעתי היא ביקשה מהנהלת האתר להסיר את שמה מראש העמוד אבל זה לא קרה. לא נורא. אנחנו שמחים להיזכר בה בתור השראה :-)

30/06/2015 | 08:30 | מאת: מטופל"שית

נועה היא אישה מדהימה שמנהלת מספר פעילויות חברתיות, ולצערה קצת קשה לה לנהל את הכל בו זמנית ולכן אחרי תקופה מאד ארוכה שהיא ניהלה את הפורום היא לקחה צעד אחורה להתמקד בפרוייקטים אחרים ואני וקרן לקחנו על עצמנו את ניהול הפורום. היא נכנסת לפה אחת לכמה זמן להתעדכן... אם יש משהו שאת רוצה להעביר לה נשמח לעשות זאת עבורך. שיהיה יום מלא בשורות טובות.

30/06/2015 | 18:11 | מאת: דנה

נועה מנהלת? אני זוכרת מפעם שהייתה חברה בפורום עם ניני וילדת האוקינוס. שמעתי שהיא פתחה חנות לחזיות.

30/06/2015 | 18:15 | מאת: קרן

חנות חזיות יש לה כבר לפחות חמש שנים לדעתי, עוד מתקופת הטיפולים והלידות שלה (היא פתחה אותה תוך כדי). היא פעילה בעמותה לחופש בחירה בלידה, שמקדמת לידות טבעיות / לידות בית וכו'. משהו שהיא נכנסה אליו בעקבות הלידות שלה. וגם פעילה מאוד בענייני בית הספר של הבן שלה, הקמת בית ספר חדש, משהו כזה. לא בקיאה בכל הפרטים, ולא בטוחה במה היא רוצה לדון כאן בכל מקרה. אני מבינה שאת מוותיקות הפורום? :-)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה