עוד תשובה שלילית :(

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

31/05/2015 | 15:09 | מאת: עצובה

היי, אני כבר כמה חודשים קוראת פה את הסיפורים והתגובות של כולם אבל משום מה מפחדת לשתף גם על מה שעובר עלי (אולי בגלל שאז אני אצטרך להודות שאני מטופלת פריון) היום קיבלתי עוד תשובה שלילית ולמרות שזו רק התשובה השלילית השניה שלי זה מרגיש מייאש. אצלנו למרות שבשתי השאיבות היו כ- 15 ביציות אנחנו כל פעם נשארים עם עובר אחד ולכן יש צורך להתחיל את כל הפרוטוקול מחדש.. האם מישהי מכירה דרך להשביח זרע (דיאטות, מזונות מיוחדים, רפואה אלטרנטיבית)?

31/05/2015 | 23:56 | מאת: מישהי מפעם

אני יודעת ששקדים ואגוזים טובים לזרע. צריך להמנע מגאנק וללבוש מכנסיים מאוווררים ולא צמודים. אבל עם 15 ביציות ועובר אחד אני הייתי חוקרת יותר לעומק למה זה. אולי יש בעיה גם בביציות. אולי הבעיה בזרע היא כל כך קריטית. אני מקווה שתמצאו את הדרך לפתור את הבעיה ולהגשים את חלומכם.

01/06/2015 | 15:34 | מאת: עצובה

תודה על התגובה המהירה.. האם מישהי ניסתה דיקור סיני? דיקור סיני יכול להיות יעיל גם לגבר? אני מנסה למצוא עוד דרכי טיפול כי מהרופאים אני לא מקבלת תשובות מספקות...

01/06/2015 | 22:48 | מאת: מטופל"שית

קודם כל קבלי חיבוק חזק ((())) אני מקווה שפעם הבאה תשיגי את ההריון המיוחל. אני יודעת שלא מעט מטופלות פריון פונות לרפואה אלטרנטיבית כגון דיקור, תזונה וכדומה... וצריך לבדוק טוב טוב שמי שמטפל הוא מומחה לפריון ולא סתם דיקור לאיזון. מצטרפת לשאלה של קרן - באיזה שיטה פועלים בהפריות? האם עושים לכם איקסי או חצי חצי? גם אצלי תמיד היתה כמות נכבדת של ביציות מופרות אולם האיכות שלהם אף פעם לא היתה מספיק טובה להקפאה ולכן כל מה שלא 'השתמשנו' - 'זרקנו' נשמח לשמוע ממך קצת פרטים על בני כמה אתם? כמה זמן מנסים? מה כבר עשיתם מבחינת בדיקות - אם בא לך לשתף אנחנו כאן :) בהצלחה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה