תודה על ההתייחסות הרגישה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/05/2015 | 10:44 | מאת: א.א.

30/05/2015 | 20:00 | מאת: מטופל"שית

האם שוחחת עם רופא הנשים שלך על עיניין הכאב? למיטב זכרוני יש מספר גדלים של מפסק ואולי היא תוכל להקל עליך... אני זוכרת שבתחילת הדרך הבדיקות האלה מאד הביכו אותי! גם ביאס אותי לדעת שבעיצומו של פרוטוקול אני צריכה ללכת 3 פעמים בשבוע לרופא ולעבור את התהליך הזה - זה ממש ביאס אותי! עם הזמן עשיתי עם עצמי עבודה והבנתי שזה מחיר פעוט לשלם כדי שיהיה לי ילד. אני לא יכולה להגיד שעשיתי את הבדיקות האלה בכיף אבל בהחלט עם הזמן המבוכה והבאסה ירדו והייתי חדורת מטרה. יקירה - זו עבודה קשה שלנו על עצמנו. אבל אין לנו ברירה אחרת.

02/06/2015 | 11:41 | מאת: א.א.

לאולטראסאונד? ולמה בסוף פרוטוקול ללכת לרופא 3 פעמים? קשה לי עם הבדיקות האלה כי הן.מגעילות. אם זה לר יצליח הפעם אני שוקלת לפרוש. הרופאים רק מהמרים עלינו.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה