קרן התשובה שלך כל כך.קרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

27/05/2015 | 06:06 | מאת: א.א.

רואים שאת לא מבינה במכאוביה של אישה. אני בטוחה שעוד נדים מרגישות כך אבל הן לא פותחות את הפצע.

28/05/2015 | 13:08 | מאת: קרן

אני מאוד מצטערת שאת מרגישה ככה. זו ממש לא היתה הכוונה, ואם נפגעת אני מתנצלת. אני באמת מאמינה שהדרך היחידה לעבור את המסלול הקשה הזה היא לזכור כל הזמן את המטרה הסופית ולנסות לא לחשוב יותר מדי על הקשיים שבדרך. זאת היתה השיטה שלי, אבל כמובן שזה לא יכול לעבוד לכל אחת. מאחלת לך שתמצאי במהירה את השיטה שמתאימה לך. שבת שלום

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה