אולטראסאונד גנוקולוגי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/05/2015 | 17:56 | מאת: א.א.

אני מאוד סובלת בבדיקה הזו היא כואבת מביכה ואפילו מגעיל אותי שאישה מחטטת לי בנרתיק. אני יודעת שזה למטרה נעלה אבל בכל זאת ההתמודדות לא קלה. אשמח לשמוע את דעתכן.

26/05/2015 | 19:32 | מאת: קרן

את פשוט מזכירה לעצמך את המטרה, וזהו. אין ברירה אחרת. אישית בדיקות האולטרה סאונד לא הציקו לי במיוחד, אבל אני שונאת-שונאת-שונאת בדיקות דם. אם היית אומרת לי כמה שנים קודם שאעבור בדיקות דם כל יום-יומיים הייתי חושבת שנפלת על השכל. אבל עובדה, עמדתי בזה. אין לנו ברירה (וזה גם לא כל כך נורא....) בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה