משקל ופיריון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/05/2015 | 19:05 | מאת: רוית

הלכתי לרופא פיריון היום והוא אמר לי.עד שאת לא מורידה 20 קילו לפחות אני לא מטפל בך. אמרתי לו אני כבר בת 35 אני לא רוצה לבזבז זמן. אז הוא אמר לי תלכי לרופא אחר. אוף. אני 80 קילו. איך לעזאזל אפטר מ20 קעלו עכשיו. ועוד אמרו לי שהטיפולים משמינים. אוף למה הכל קשה

12/05/2015 | 23:45 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום בברכת שהות קצרה... אני יודעת שיש הרבה מחקרים שמקשרים בין משקל עודף לבעיות פריון... אבל לא שמעתי על רופא שלא מוכן לטפל בגלל זה. מוזר. כי אני גם מכירה מספיק בנות עם משקל עודף שנכנסו טבעי או בטיפולים. האם יש לכם בעיה מוגדרת? האם זה רופא פרטי או של הקופה?

13/05/2015 | 00:04 | מאת: רוית

הוא לא שלל לגמרי אבל אמר לי שהסיכויים שלי כל כך נמוכים שחבל לבזבז זמן. אנחנו לא מוסברים. הכל תקין אצלי ואצל בעלי יש איזה בעיה בתנועתיות אבל הרופא אמר שזה משהו שיכול להשתנות. נראה לי אני אלך לעוד רופא. בינתיים התחלתי לעשות ספורט והלכתי לדיאטנית אולי ארזה קצת. בא לי כבר איסה גוזל קטן. שנתיים אחנו מנסים טבעי. אני מקווה שזה לא יהיה מאוחר. לילה טוב

15/05/2015 | 14:29 | מאת: שרית

17/05/2015 | 08:40 | מאת: מטופל"שית

הרבה רופאים ממליצים למי שיש לה עודף משקל להוריד לפני הטיפולים כי זה מגדיל את הסיכויים. אולם אף פעם לא שמעתי על רופא שמסרב לטפל עד שלא מרזים! הייתי מחליפה רופא בתוך הקופה או מחפשת מישהו בפרטי ... אני מאחלת לך שבקרוב תחזיקי את הגוזל שלך :) שיהיה שבוע מקסים

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה