למטופלשת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/05/2015 | 10:31 | מאת: שגית

אם את תמשיכי למחוק לי את ההודעות אני אפנה להנהלת הפורום ואדאג שתפוטרי. תשימי לב מאז שאת מנהלת פורום אף אחת לא נכנסת לפה יותר.

12/05/2015 | 12:33 | מאת: קרן

טוב מאוד שמטופלשת דאגה למחוק לך את ההודעות, ואני מצטערת שראיתי אותן רק עכשיו ולא יכולתי לעזור לה בזה. צר לי שאת מרגישה כך, אבל זה לא המקום לדיונים כאלה. ואגב, התפקיד הזה נעשה בהתנדבות מלאה כך שלא ממש רלבנטי לבקש "לפטר" מישהי:-)

שלום, 1. אנא עייני ב"תנאי שימוש באתר" http://www.doctors.co.il/ar/2314/%D7%AA%D7%A0%D7%90%D7%99+%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%90%D7%AA%D7%A8+zap+doctors 2. מנהלי/ות הפורום והנהלת האתר רשאים להסיר תכנים לפי שיקול דעתם. 3. אין זו הבמה להודעות שהעלית לפורום. 4. מנהלות הפורום עושות זאת בהתנדבות ויישר כוח על ההשקעה שלהן. 5. הודעותייך הוסרו ע"י צוות האתר. בברכה, צוות האתר

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה