קצת שקט פה ...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

07/05/2015 | 10:28 | מאת: מטופל"שית

מי פה? מה קורה איתכן בנות? ספרו איך מתקדמים הדברים. שולחת חיבוקים חמים,

08/05/2015 | 00:40 | מאת: מישהי מפעם

לפני כמה שנים שהייתי מטופלת פריון הפורום.פה שקק חיים. היינו קבוצה קבועה של בנות שחלקה פה את רגעי האושר והשבירה כאחד. נאחזנו אחת בשניה. היה כל כך כיף כמו חברות אמיתיותת נראה שכולן כבר נכנסו להיריון והמשיכו הלאה ולא רואים אותן פה. לפעמים אני קמה בבוקר וחולמת שהימים האלה יחזרו לפורום. תמיד התקופה הזו תהיה שמורה בליבי.

10/05/2015 | 20:49 | מאת: מטופל"שית

אני כ"כ מסכימה איתך... בטיפולים לילד הראשון הייתי נכנסת לפורום כל שעה בערך...היו פה בנות מקסימות שהפכו ממש לחברות. היינו בוכות יחד, צוחקות יחד...אפילו חלקן יצאו מהפורום והפכו לחברות בעולם האמיתי. צר לי שזה לא ככה היום - אני יודעת מה התמיכה פה נתנה לי... שפה הרגשתי בית, משפחה, מישהו שיבין אותי. וחבל לי שאני לא יכולה לתת היום לבנות את מה שנתנו לי פעם :(

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה