עוד על התוכנית

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/05/2015 | 00:54 | מאת: מטופלת פריון

ראית שדיברו על כך שלא רוצים.לפרסם טת ההישגים של כל יחידה? שפרופ. משיח דיבר על זה בכנס.

01/05/2015 | 11:46 | מאת: מטופל"שית

הרי הכל זה סטטיסטיקות על סטטיסטיקות וזה תלוי בכ"כ הרבה גורמים...

03/05/2015 | 08:37 | מאת: קרן

יש בעיה גדולה בפרסום הנתונים האלה. יחידה יכולה להשיג תוצאות מצוינות על ידי זה שהיא דוחה את המקרים הקשים, את הנשים המבוגרות וכו'. זה מה שאנחנו רוצות? מזכיר לי את העובדה שתמיד מפרסמים שבאיכילוב יש את שיעור לידות החיץ והניתוחים הקיסריים הגבוה בארץ (אם אני לא טועה) אבל "שוכחים" לציין שיש לו גם את שיעור הלידות הראשונות ובעיקר לידות ראשונות בגילאים מבוגרים הגבוה בארץ, ששניהם גורמים תורמים להתערבויות כאלה בלידה. בקיצור, סטטיסטיקות בלי הרבה הבנה והסברים נלווים יכולות להיות מאוד מטעות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה