מטופלשת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

30/04/2015 | 15:04 | מאת: טל

מי את שתשפטי אותי? חשוב שגם האמת תאמר. ובדברים שלך יש הרבה חוסר רגישות אליי. אני עברתי די הרבה בשביל היריון ויותר מזה גם שילמתי על זה בתחומים אחרים. כל אחד יעשה מה שנראה לו.

01/05/2015 | 00:18 | מאת: מטופל"שית

יחד עם זאת ישנה דרך ומינימום רגישות. להכנס לפורום של מטופלות פריון שנלחמות ולהגיד בזילות ראו הוזהרתן זה חסר רגישות! אני לא מזלזלת בשום קושי שאת חווה עם ילדך עם זאת לא מסכימה עם מה שכתבת אפילו לא לרגע! כי גם בימים הכי קשים אני מודה לאלוהים שזיכה אותי במתנה ובזכות להיות אמא. ואני באמת מצטערת בשבילך שאת לא מרגישה ככה

01/05/2015 | 00:26 | מאת: מטופל"שית

אני לא מזלזלת בשום קושי שאת חווה עם ילדך, יחד עם זאת אני לא מסכימה איתך אפילו לרגע! גם בימים הכי קשים אני מודה לאלוהים שזיכה אותי במתנה ובזכות הגדולה להיות אמא. להיכנס לפורום של מטופלות פריון שנלחמות ביום יום שלהן על הזכות הזו ולכתוב "ראו הוזהרתן" זה חסר רגישות בצורה בלתי רגילה! רוצה להציג זוית ראיה נוספת יש דרך.

01/05/2015 | 08:34 | מאת: טל

אני מצטערת אם פגעתי ברגשותיהם של בנות. אבל את כן שופטת אותי במה שאני מרגישה. אני לא צריכה שתהיי עצובה בשבילי. וזה לא בגלל קושי לטפל בהם. זה משהו אחר.

01/05/2015 | 11:45 | מאת: מטופל"שית

להגיד שאני מצטערת בשבילך שככה את מרגישה לא בא ממקום שופט. אני אומר שוב - אני בטוחה שיש קושי שאני עוד לא מכירה כי הילדים שלי קטנים. אני גם רואה את הדברים שמתמודדות איתן גיסתי עם ילדים בני טיפש עשרה וזה מפחיד אותי פחד מוות כי לדור של היום אין גבולות! רובם מתנהגים בזלזול, בחוסר כבוד, בחוצפה, פורצים גבולות, חושבים שהכל מגיע להם...ואני לא חיה באשליה שהכל וורוד. אני פשוט לא מסכימה איתך עם האימרה על "לא להביא ילדים". אני יודעת שזו המתנה הכי גדולה שלי בחיים ואני אתן את כל כולי בשבילהם. אני בטוחה שיש עוד פתרונות שיכולים אולי לעזור לך עם מה שאת מתמודדת ואת יותר ממוזמנת לספר כאן וניתן לך את כל התמיכה שיש. שיהיה סופ"ש מקסים,

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה