מחר ב21:00 בערוץ 2

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/04/2015 | 22:35 | מאת: מישהי מפעם

יש תוכנית על תעשיית ההפריות בישראל. הכי רע עשה לי בפרומו שהראו רופאים שמוכנים לעשות טיפולים לנשים בידיעה שאין להם סיכוי להיכנס להיריון רק תמורת כסף. כמה עצוב.

30/04/2015 | 12:35 | מאת: מטופל"שית

כי מצד אחד די ברור לי שאם זה מזיק רפואית ואתה יודע שאין סיכוי אז אל תהיה גרידי רק בשביל הכסף! ולכן אני כן חושבת שחשוב שתהיה הגבלה (במיוחד אחרי הסיפור הזה על ההיא מחו"ל בת 60 שעברה הפריה והיא בהריון עם שלישייה ויש לה 12 ילדים בבית - אז למה?!) מצד שני - אנחנו הרי יודעות שכל התהליך הזה הואר ניסוי ותהיה ויש מלא דברים מחוץ לסטטיסטיקה - הרי כבר ידענו סיפורים של כאלה עם עשירית האחוז ניסיון שהצליחו אז מי אני שאכנס להן לרחם ואגביל אותן או אקח מהן את הזכות להיות אמא?! או מי אני שאחליט אם בגיל 45 זה כבר מאוחר מידי?! מלא דילמות. מעניין מה יהיה היום ...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה