חדשה כאן

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/04/2015 | 19:49 | מאת: בטי

אני חדשה כאן אמורה לעבור IVF אשמח לקבל טיפים ועצות.. תודה

25/04/2015 | 21:57 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה בתקווה לשהות קצרה ובשורות משמחות בקרוב. אשמח לשמוע קצת מה הביא אותך לIVF - בני כמה אתם? מה ניסתם עד עכשיו"? מה בתכנון .... אם בא לך לשתף. מבחינת המלצות - לנשום עמוק! לשתות מלא מים וקדימה למלחמה :) אצלנו יש רק מנצחים. שיהיה שבוע מקסים,

26/04/2015 | 08:36 | מאת: בטי

אנחנו בגילאי העשרים+ בעיה קשה בזרע בנוסף לאיי וי אף בעלי צריך לעבור ניתוח מה שרציתי לשאול האם שאיבת ביציות כואבת ומה התהליך... תודה רבה שנשמע רק בשורות טובות...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה