בטא שיורדת יכולה לעלות?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/04/2015 | 21:02 | מאת: לילי

היי הווסת האחרונה שלי הייתה בתאריך:1/3/15 אחרי איחור של 14 ימים עשיתי בדיקת דם שיצאה 7.2 לאחר 3 ימים עשיתי שוב בדיקה ויצאה בטא של 27.2 אחרי שוב 3 ימים חזרתי לעשות שוב בדיקה עקב דימום מוזר והבטא ירדה ל 15.3 זה היה היום והיום הדימום פסק לגמרי.. יש סיכוי שהבטא יכולה לעלות שוב להיות הריון תקין???

22/04/2015 | 10:15 | מאת: מטופל"שית

אבל לרוב כשהבטא יורדת זה אומר שההריון הפסיק להתפתח ולכן הסיכויים הם קלושים. מצטערת. שולחת חיבוק ומקווה שבפעם הבאה נצליח יותר

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה