היי.. חדשה וצריכה תמיכה ועידוד

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/03/2015 | 11:03 | מאת: LOLI27

היי לכל הבנות :) אני בת 27 (8 עוד מעט אבל מי סופר) ובעלי ואני מנסים כבר יותר משנה.. לאחר כל הבדיקות נמצא כי אנחנו "סובלים מאי פריון בלתי מוסבר"... עכשיו אני שבוע אחרי הזרעה 2 (כפולה) עם גונאל ואוביטרל מאז יש לי כאבי בטן תחתונה ממש חזקים (בימים האחרונים קצת התעמעמו אבל עדיין שם) למישהי קרה? מכירה? תודה ובשורות טובות לכולן!

24/03/2015 | 16:04 | מאת: מטופל"שית

מכירה את ההרגשה - גם אנחנו מה'לא מוסברים' ... מכירה את תחושת התסכול. לפעמים הייתי אומרת לעצמי - הלוואי שיגלו כבר שיש בעיה כדי שלפחות נוכל לטפל בה :) אני כן יכולה לחזק ולומר - שיש לי 2 ילדים מקסימים מטיפולים - כך שבסוף זה הצליח! לגבי התחושות בבטן - לצערי אין לסימפטומים שום דבר טוב או רע לבשר. בדרכ הסימפטומים של הריון ומחזור זהים :) אני מציע ה לא להיכנס לספקולציות-עד כמה שניתן. לטוב ולרע ושפוט לחכות בסבלנות - ואני יודעת שזה ממש קשה! אם את מרגישה משהו ממש חריג אז ממליצה לך לפנות למוקד. הכאבים שתיארת הרבה פעמים נובעים מגירוי השחלות. תשתי הרבה מים. מחכים לעדכונים. מחזיקה לך אצבעות!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה