זקוקה לעידוד

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

04/03/2015 | 15:15 | מאת: מירה

היי לכולן כתבתי כאן מספר פעמים, עברתי סבב הפריה שני ונכנסתי להריון בשעה טובה !!! אבללללל אני נורא מודאגת מכיוון שאני 20 ימים אחרי החזרת עוברים ביום ה12 בטא 78 ביום ה 14 בטא 136 ביום ה 17 בטא 322 היום ביום ה 20 בטא 409 האם הבדיקה האחרונה מעידה על בעיה בהתפתחות לדעתכן? תחילת שבוע הבא אני צריכה לעשות אולטרסאונד ראשון, אני מאוד מודאגת מהתוצאה האחרונה שלא הייתה בה הכפלה.... את השאיבה עברתי ב 9/2 ואת ההחזרה ב 12/2 לפי השבועות אני שבוע חמש 2 ובאתרים השונים הבטא תקינה לשבוע הזה גבל בגלל שלא הייתה הכפלה אני מאוד מפחדת לאבד אץ ההריון הזה... אני גם לוקחת תמיכה של קרינון אשמח לעזרתכן

05/03/2015 | 09:03 | מאת: מטופל"שית

אכן על פניו זה נראה כאילו הבטא נעצרה ולא מכפילה את עצמה. האם עדכנת את הרופא שלך? מה הוא אומר? אני לא ככ מבינה בזה מבחינה מקצועית ולא רוצה לתת לך תשובה שגויה. אני מחזיקה לך אצבעות שההריון תקין ובע"ה בעוד 9 חודשים נתבשר בבשורות טובות. מחכה לעדכון. חג פורים שמח

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה