Fsh גבוה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

03/03/2015 | 04:05 | מאת: שרית

היי אני אמא לילדה בת חמש מנסה להכנס להריון נקלטתי לאחר תקופה של שנה וחצי והייתה הפלה בפרופיל הורמונלי נמצא כי Fsh 17.5 כאשר שלושה חודשים לפני היה 10 איך זה יכול להיות ? האם זה בעקבות ההפלה מיואשת

03/03/2015 | 15:32 | מאת: קרן

זה אכן מבאס, אבל ממש לא אומר שלא תיכנסי שוב להיריון. FSH הוא מדד די לא מדויק לבדיקת רזרבה שחלתית. אז קודם כל כמה שאלות: כמה זמן אחרי ההפלה ביצעת את הבדיקה? האם הקפדת לבצע אותה בתחילת המחזור (יום 2-3, ועדיף 2 לדעתי)? האם ידועה אצלך בעיה כלשהי למעט ה-FSH? רוצה לספר קצת על מה שעברת עד עכשיו? לדעתי הלא מקצועית, בהרבה מקרים הגיל הוא מנבא מדויק יותר לגבי סיכויי הפריון מתוצאת ה-FSH. כלומר, בהכללה גסה, אשה בת 45 עם FSH של 12 (ויש כאלה) תתקשה להרות הרבה יותר מאשה בת 38 עם FSH של 15. ממה שאני ראיתי וחוויתי. שיהיה המון בהצלחה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה