מסתבר שהתגובה האלרגית... הייתה בעצם מתח

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/02/2015 | 14:26 | מאת: עדי

שלום לכולן. רוצה להתייעץ, לקבל חיזוק. אני לאחר החזרת עוברים ומיותר לציין את המתח הנלווה עד לקבלת התוצאה. היו לי גירודים במהלך השבוע שייחסתי אותם לאנדומטרין. אתמול בבדיקה אצל הרופא הסתבר שכל זה נבע ממתח... בדקו לי לחץ דם והיה גבוה 148/87 . הרופא אמר שאני חייבת להירגע כיוון שזה עלול לפגוע בעוברים. אולי יש למישהי רעיון איך אפשר לעבר את הימים הנוראים האלה עם פחות מתח ? אני ממש משתגעת מרוב מתח ויש לי עליות וירידות חדות במצב הרוח, החל מכעס עז עד למצבי בכי בלתי נשלטים. האם זה מההורמונים ? מישהי יכולה לספר שלמרות המתח הצליחה לבסוף ? כי ברור שבלי מתח לחלוטין אי אפשר.......

03/03/2015 | 15:38 | מאת: מטופל"שית

היי יקירה, אין לי פתרון קסם! תמיד כעסתי על אלה שאמרו לי 'את צריכה להרגע' ו-'יש לזה חלק נפשי מאד גדול בהצלחה' ...וזה נכון אבל ביננו - איך אפשר להירגע? כשאת במלחמה של החיים שלך?! אז עם הזמן פשוט סיגלתי לעצמי את ה'קבלה' של הדברים וההבנה שזה בסדר שאני מרגישה ככה. זה בסדר שיש לי מצבי רוח...זה בסדר שאני בוכה...זה בסדר שבא לי להיכנס למיטה... ואז מסתבר שיש כוחות שעוזרים לך עם עצם הקבלה של התהליך. ההמלצה הכי טובה שלי היא-להיות ליד אלה שהכי נח לך איתם ויכולים לקבל את כל הקריזות הטובות והפחות טובוץ. ולעשות בעיקר דברים שמשמחים אותך ואת אוהבת :) יהיה בסדר יקירה! זו מלחמה ואנחנו כאן כדי לעזור לך לנצח! מחכה לעדכונים

03/03/2015 | 20:09 | מאת: עדי

מטופל"שית יקרה המון המון תודה. זאת אחת התקופות הקשות בחיים לכל מי שעוברת טיפולי פוריות, ואולי הנכון הוא פשוט לזרום עם התחושות הקשות ולא להתנגד להם. כיוון שבהתנגדות ובנסיון הנואש להרגיש טוב יותר אנחנו משקיעות כל כך הרבה אנרגיה והמתח מזין את עצמו מחדש... נותרו לי יומיים נוספים של ציפייה בתקווה לבשורות משמחות. אעדכן כמובן ואם תהיה הצלחה זה יתן לי כוח לעזור לאחרות שנמצאות במצב המאוד רגיש הזה. שוב תודה מעומק הלב, מאוד מעריכה את ההיענות שלך והנכונות לעזור ולעודד. יישר כוח !!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה